figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Бездомный posztja

2012. április 30. - figyelő jehu 2.

Frissítve: április 30-án.

Na de tényleg: miféle emberek ezek? Szijjártó, Selmeczi érdektelen - de például Navracsics, legutóbb a Vaú-ban? És Gíró-Szász: mindig és mindenütt?

("A történelem-politológia szakon végzett és hosszasan politológusként működő Giró-Szász András folyamatosan a leggyalázatosabb tettet hajtja végre, amit csak értelmiségi végrehajthat: szándékoltan hamis állításai mögé – merő politikai elkötelezettségből – egy szakma tekintélyét állítja oda, de a szakma tényleges igazolásai, tényei, eredményei nélkül." )

Csak a pénzért teszik, amit tesznek? Mást nehéz elképzelni, hiszen teljesen amorális emberekről van szó. Hogy tudnak tükörbe nézni..? Vagy legyek a hülyeségig jóhiszemű, és tételezzem föl, hogy meggyőződésből olyanok, amilyenek?

De hát miféle meggyőződés az, amely állandó hazudozásra kényszerít? Mégpedig aljas célok érdekében...

Április 26.

Szóvivői kacsabeszél

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr558253962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása