figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Orbániában zsidóznak...

2012. június 06. - figyelő jehu 2.

Cigányoznak és buziznak is, mégpedig folyamatosan: utcán, villamoson, autóbuszon, sportpályák nézőterén, nyomtatott sajtóban, televíziókban, a parlamentben. Tüntetéseken, ellentüntetéseken, részegen és "józanon"... Embereket zaklatnak - igazoltatnak, rendőröknek látszó személyek - csak azért, mert ránézésre cigánynak tűnnek...

Hadd legyek tárgyilagos: a Magyar Köztársaságban is ez volt a helyzet, tulajdonképpen a "kádári rend" szociológiai értelemben vett - tehát már 1990 előtt megtörtént - összeomlása óta.

A politikai elitnek hatalmas a felelőssége ebben: az MDF sokáig magában tartotta az újnyilas irányzatú, csurkista csoportokat. Közhely: ama szervezetben, amelyben szélsőséges csoportokat megtűrnek, előbb-utóbb az ő hangjuk lesz a meghatározó.

Amikor a Fidesz "eszmét cserélt", magába fogadta az MDF-ből kivált szélsőségeseket és általában azokat a neonácikat-újnyilasokat is, akik számára az "elvek" képviseleténél fontosabbak voltak a hatalmi, érdekérvényesítési szempontok.

Ez a folyamat megdöbbentő gyorsasággal zajlott le, és a "demokratikus erők" képtelenek voltak adekvát választ találni. Nem csodálom, persze: elképesztő, atavisztikus dekulturálódásról van szó.

Amikor Orbán Viktor megnevezte kedvenceit: a Vasárnapi újságot, a "Magyar Nemzet"-et és a Demokratát (amely akkoriban hetente közölte a nemzetközi és a hazai náci-nyilas irodalom reklámjait) - talán 1998-ban? -, akkorra az "egyatábor" gyakorlatilag kialakult. "Kedvenceinek" megnevezésével lényegében ezt közölte Orbán, mindenkivel.

A Fidesz politikáját azóta e tábor egyben tartása, harci kedvének hol csak fenntartása, hol kifejezett erősítése határozta meg. Azóta tekinthető a Fidesz az európai demokráciák normái szerint szalonképtelennek.

E szalonképtelen erő másodszor jutott hatalomra, most már kétharmados többséget szerezve. "Politikája" változatlan. Pontosabban: egyre züllöttebb.

Közvetlen felelősség terheli - bármit hazudnak is erről! - a magyar közélet egészét megmérgező jelenségekért: a párbeszéd-képtelenségért, az értelmes nyelv meggyilkolásáért, a kizárólag prolitáp adagolására alkalmas, e célból kifejlesztett kacsabeszél meghonosításáért.

És az elszabadult - parlamentben is! - zsidózásért, cigányozásért, buzizásért. A magyar társadalom dezintegrálódásáért, sőt: hovatovább fölbomlásáért.

Nem a Jobbik a fő veszedelem, hanem a Fidesz! A fentebb leírtakat a Fidesz politikája hozta létre, nagyrészt élvezve a "történelmi egyházak" kifejezett támogatását; a zemberek tudatos elvadításának, a kulturális gátlások szervezett, előre megfontolt oldásának legfőbb haszonélvezője a Fidesz.

A Fidesz rothasztotta meg a magyar társadalmat, vagy e társadalom formálta a maga képére a Fideszt? - már mindegy: kölcsönhatásról van szó.

Orbánia vezető politika ereje tökéletesen szalonképtelen.

Orbánia szalonképtelen.

*

A szocialista és liberális pártok, kormányok nem azért hibáztathatók, mert nem szigorítottak a törvényeken, hanem sokkal inkább azért, mert tétlenül-tehetetlenül(?) tűrték, hogy a "tradicionális" (tehát ótvaros) magyar jobboldal megszállja a bűnüldözést, az igazságszolgáltatást; a Fidesz "árnyékállamot" építhessen föl. Ennek következtében a hatályos törvények alkalmazása is elmaradt. Ahol pedig hiányzik a szándék a törvények korrekt alkalmazására, ott hiába minden szigorítás!

Milyen törvényekkel lehet elérni, hogy a Fidesz ne a széljobbal közösen használt médiabirodalomból üzenjen a zembereknek? Abból a televízióból, amelyben "goj motorosok" hirdetik a nemzeti igét; abból, ahol "antiszemétista" és hasonszőrűek műsorvezetők lehetnek?! Hogy ne rendeljen meg  rasszisták vezette "békemenetet"?

Mert hatályos törvények alapján oszlatták föl a "véres becsteleneket" meg a "gárdát" - és zavartalanul működik ez is, az is. Betyárhorda trappol az országban - meg sem kísérlik a rájuk vonatkoztatható jogszabályok alkalmazását. Toroczkai szabadon jár-kel... Talán a TEK sem tudja, hány neonáci-újnyilas banda működik ma az országban...

A kórusban zsidózók "polgári jogait" rendőrsorfal védelmezi - ahelyett, hogy a körbefogottakat, valamennyiüket!, előállítanák, ellenük büntetőeljárást indítanának.

Pingálj horogkeresztet épületek falára; írd melléjük, hogy megdöglötök, cigányok: tiltott önkényuralmi jelkép használatának és rongálásnak gyanújával indítanak(?) eljárást ellened...

Szigorítsuk a törvényeket? Hogyan érjük el ily módon, hogy a NAT-ba ne vegyenek be ötödrangú írókat-költőket, csak azért, mert antiszemiták voltak..? Hogy ne tagadják le vezető politikusok az illetők antiszemita vagy egyenesen nyilas voltát - pofánkba hazudva?!

 

Nem volt az fátum, hogy idáig jusson az ország. Vannak ebben vétkeik a demokratikus pártoknak és médiáknak is.

Azután, hogy Orbán megnevezte a kedvenceit, a demokratikus pártoknak deklarálniuk kellett volna a Fidesz szalonképtelenségét, minden szinten megszakítva vele a beszélőviszonyt is mindaddig, amíg a párt, akarom mondani, a Fidesz hihető módon nem korrigál! A pártok azonban nem csináltak nagy ügyet a döbbenetes megnyilatkozásból; az újságírók nem idézték naponta-hetente az Orbán-kedvencekben olvasható-hallható mocskot: nem szembesítették Orbánt, pártját és az országot azzal, mit is talált mondani a Fidesz elnöke...

Hibáztatandók persze a kisebbségek különböző szervezetei is! Nem volna szabad szóba állniuk azzal a hatalommal, amely "megvédeni" ígéri őket, miközben rasszista brigantikkal dolgoztat a széljobbal közösen használt médiabirodalomban...

E tekintetben a fene tudja, miben reménykedő "demokraták" opportunizmusa azóta is folyamatos. Nincs komoly okunk csodálkozni azon, hogy már a Magyar Köztársaságot is bemocskolta a rasszizmus, a homofóbia; Orbánia pedig belesüllyedni látszik a mocsárba.

 

Linkek:

Mihancsik Zsófia: A gyűlölettartály meg a tartalma

A Fidesz és a zsidózás

A következő választásról

- az előzményekről:

Sorostól Sorosig

"Nemzeti-keresztény közszolgálat"

Az egyatáboros "FIN" emléke


 

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr488254068

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

34417 2012.06.06. 15:06:12

mihancsik írásában sokatmondó a popper-féle idézet. ezek szellemi szegénylegények.

265793 2012.06.06. 18:58:00

....."Facebookon terjedő információk szerint Vince Judit, a főrabbi lánya így fakadt ki: “Vádolom Orbán Viktort, mert agyatlan populista nácimosdató politikája mára odáig elfajult, hogy 90 éves Apámat az utcán ma durván lezsidózták. Holnap mi lesz? Megverik?”..... http://nepszava.com/2012/06/magyarorszag/%E2%80%9Eutalok-minden-zsidot%E2%80%9D.html

278009 2012.06.06. 21:31:48

Majdnem elsírtam magam a meséden! Regényeket kéne írnod, mert fantáziád az van!

15349 2012.06.06. 21:37:11

3. Kértelek...
süti beállítások módosítása