figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Fidesz-kampány Erdélyben

2012. június 07. - figyelő jehu 2.

Lumpenpolitikus meg eszelős osztja az észt a romániai magyaroknak, akiknek eligazodását korábban a budapesti észkombájn, az újnyilas színház megalapítója is segítette.

Azt mondja a hvg: "Nincs könnyű helyzetben az a romániai magyar választó, aki a Fidesztől vár iránymutatást arra, melyik helyi magyar párt jelöltjére adja le voksát a közelgő helyhatósági választásokon, hiszen miközben fideszes politikusok hakniznak az Erdélyi Magyar Néppárt (EMNP) mellett, addig Kövér László és Tarlós István is az EMNP legfőbb riválisáért kampányol."

Igaz, ami igaz: bár mindegyik anyaországi okos azt mondja, hinni kell - de egyik hiszi eztet, aztat, másik hiszi aztat, eztet.

Hát még góbék sem tudnak rajtuk eligazodni!

Pedig egyértelműbb helyzetet elképzelni is nehéz: csak rájuk kell nézni; meg kell tőlük hallgatni 2-3, max. 5 mondatot - s aki még mindig nem lát tisztán, próbálja elfogulatlanul megítélni, mi történt a Magyar Köztársasággal az elmúlt két évben.

Reménytelen hülyének kell lenni ahhoz, hogy ne fogja föl az ember: nem hiheti sem eztet, aztat, sem aztat, eztet...

*

Pusztító "nemzetpolitka"

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr668254074

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása