figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Boross-bizoccság?

2012. június 08. - figyelő jehu 2.

Az orbáni faszságok faszsága a "Nemzeti Emlékezet Bizottsága": olyan képtelenség, amelyben, mint cseppben a tenger, benne van egész Orbánia hibbant és alávaló abszurditása.

"Szakértők" lesznek a tagjai, és Boross Péter ("a haza bölcse") lehet az elnöke...

Bizton állítható: egy ilyen bizoccságnak csakis debil és/vagy hitvány alakok lehetnek tagjai!

Bár talán fény derülhet bizonyos dolgokra: Boross nemzeti emlékezete esetleg föltárja az 1956 utáni vendéglátóipar vezetőinek és a kádári titkosszolgálatoknak kapcsolatait... S még valami: bizonyára termékeny együttműködés jöhet létre a Boross-bizoccság és a Lomnici-féle "Emberi Méltóság Tanácsa" között - akkor pedig már megérte...

*

Az orbáni önkény nem csupán a gazdaságot, az oktatást és az alvilágot államosítja (utóbbiból "szervezett felvilágot" teremtve), hanem a "nemzet emlékezetét" is...


A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr368254076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

265793 2012.06.08. 13:36:16

Jehu! Ha jól értelmezem, akkor ez a "bizottság" teljesen tárgyilagos lesz, megállapításai egyik párthoz sem lesznek köthetők? Tudom, naiv a kérdés! :-)
süti beállítások módosítása