figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Hej, Dunáról fúj a szél...

2012. június 05. - figyelő jehu 2.

Mérget fúj az a nyomorult szél, mérget a magyar kultúra, a magyar demokrácia számára.

A Duna World máris ismétli a "Háború a nemzet ellen" c. áldokumentumfilmet - mégpedig részenként egyszer este, egyszer másnap hajnalban.

Ami elromolhat, el is romlik - tudjuk. Mégis: szomorú látni az egykor a "világ legjobb kulturális televíziója" címmel megbecsült DTV gyalázatos lezüllését.

Szerencse a szerencsétlenségben: a "nemzetnevelő"  szándék annyira áthatja műsoruk egészét, hogy azt ember el nem viselheti... Dunáról fúj a szél, mérgezett szél - de a semmibe...

A tény azonban tény marad: a pártállami típusú kontroll alatt tevékenykedő "nemzetnevelők" a neonáci-újnyilas netmocsárból pecáztak ki műsort: prolitápot. Mélyen jellemzi ez a pártállami uralom totális züllöttségét.

Lásd még: Széljobbon a Duna Tv.

Undorító vagy, Orbánia.

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr838254066

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

34417 2012.06.05. 16:11:14

nota bene, a duna tv-t - a királyihoz képest - sokkal nagyobb területen tudják venni (pl. erdélyben kiválóan), így nem kétséges, mire megy ki a játék.
süti beállítások módosítása