figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Széljobbon a Duna Tv

2012. május 28. - figyelő jehu 2.

A "közmédiában" - sűrű ájtatoskodások közepette - egyetlen műsorfolyam megy, a címe: "Szeretünk, Orbánia!" Pogány kereszténykedés és piszkos szolgaének - nagyjából így jellemezhetem e műsorfolyam tartalmát.

Különös szerep jut a Duna Tv-nek: meg kell tartania a gazda, a Fidesz vonzáskörében az ősmagyarokat és egyéb elmebetegeket, valamint a neonácikat-újnyilasokat. Mégpedig itthon és határainkon kívül egyaránt - főleg a környező országok magyarságából. E célt szolgálta a közelmúltban 4 adagban feltálalt prolitáp is.

E hét szombatján ismét kitett magáért "az egyetemes magyarság televíziója"! Kommentár nélkül belinkelem a témával foglalkozó cikket (Magyar Narancs):

Nyílt levél Rockenbauer Zoltánnak

*

Most, 20 óra után megy a Dunán az Így veszett el Erdélyország c. film.

Döbbenetes. Már a cím is, hát még a szemlélet...

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr978254044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

204112 2012.05.28. 12:24:28

Remek írás Urfi Péteré.

16940 2012.05.28. 15:53:10

Rockenbauer jól megkapta! Más kérdés, hogy sajnos semmibe veszi... Ellenben klassz, hogy e nyílt levélre felhívtad a figyelmet.
süti beállítások módosítása