figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Demokratázó Fidesz

2012. május 25. - figyelő jehu 2.

Frissítve május 24-én:

"Orbánnak, Navracsicsnak, Semjénnek nem a zsidó szervezeteket, hanem engem kell biztosítaniuk! És arról kell biztosítaniuk, hogy ők is megvetik azt az országot, amelyet kemény, megfeszített, módszeres munkával hosszú évek alatt létrehoztak. És amelynek szerves része mások gyűlölete, zsidóké és nemzsidóké egyaránt. És nekem kell megígérniük, hogy vezeklésképpen arra teszik fel nyomorult két évüket, ameddig még országirányító politikusként léteznek, hogy ebből az országból megpróbálnak élhető és emberhez méltó helyet csinálni."

Kövér és Navracsics arról biztosította...

Nos, a  "kormánynak" valóban nem az volna jelen helyzetben a föladata, hogy készséges zsidó szervezeteket nyugtatgasson. Mert ez a legócskább képmutatás, hiszen "útközben"nyugtatgatnak - az Echo Tv-ből az MH szerkesztőségébe és vissza... Miközben a "kormánypárt" a maga honlapján a Demokratát népszerűsíti, két Szentmihályi Szabó Péter között... Miközben Lezsák "visszautasítja" a Csurka antiszemitizmusát emlegető "vádakat"...

*

2012. május 23.

Ránézek a Fidesz honlapjára, s az újra eszembe juttatja: Orbán akkoriban nevezte kedvencének a Demokratát, e szennylapot (az egyébként alapvetően hasonló Vasárnapi újsággal és az elzabrált, szalonképtelenné tett "Magyar Nemzet"-tel együtt), amikor abban minden héten náci-nyilas kiadványokat reklámoztak. Ebben az időben ünnepelte a lap 10. születésnapját, amelyen részt vett Pokorni és Pálinkás is (egyikük akkor miniszter volt!) - nem zavarta őket a műsort adó szkinhed-neonáci zenekar sem...

Azóta is bizalmi a viszony a párt és a lap között - legutóbb például Bencsik volt az egyik szervezője a "gyarmatosítás" elleni, Orbán melletti tüntetésnek... Zsidózó munkatársai és anyagai persze vannak a lapnak, ahogy ez az egész fideszes-széljobbos médiabirodalomban is jellemző.

S hogy mi ad aktualitást a fentieknek? Nos, miközben Navracsics a Magyarországi Zsidó Örökség Közalapítvány megújított kuratóriumának alakuló ülésén hadovált, a Fidesz honlapja demokratázik - itt meg itt.

*

Tudom, hogy a dolog elképzelhetetlen; tudom, nevetségessé teszem magam (és most megrántottam a vállam), mégis: szerintem kultúrember - legyen zsidó, cigány, piréz, ősmagyar, akármi  - egy idő után (s ezen a "próbaidőn" régen túl vagyunk) nem áll szóba olyanokkal, akik alapkérdéseket érintő kapcsolataikban züllöttek.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr468254026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

12910 2012.05.23. 23:47:48

az a bj, hogy a zemberek tömegeihez csak a demagóg és újnyilas beszédek jutnak el tenni, menni, mondani kell... szervezni, menni, mondani...

265793 2012.05.24. 10:15:09

1. yankari Drága Ági! Így? Így sosem fog sikerülni!! "Madár Zoltán 2012. május 24. csütörtök 09:23 Mesterházi megitélésének elősegítésére ide másolok egy vele történt levél vá ltásomat: “LEVÉL 1 Tisztelt Attila! Remélem ugyan, hogy Te is olvasod, de nyomatékosítás céljából az alábbiakban az Amerikai Népszavából, Bartus László cikkéhez kapcsolódó hozzászólásokból egy hozzászólást idézek.. Sajnos sok igazság van benne. 01:33 „ Ma végighallgattam Kálmán Olgánál Gyurcsányt, Mesterházyt és Schiffert. . Gyurcsány még úgy-ahogy legalább azt elmondta, hogy milyen kockázatos a helyzet. Schiffernek is voltak kemény szavai. . De Mesterházyt képtelen voltam megérteni? Ki találta ki, hogy az a jó kommunikáció, ha az MSZP felajánlja segítségét a kormánynak – erről szólt az egész beszélgetés. . Ez egyszerűen észbontó. Megint, mint midig, az MSZP híresen béna kommunikátorai kihagytak egy magas labdát. Nem a segítőkész jófiút kéne játszani, mert Orbán nem kér belőle, hanem fellázítani a népet, amelyiket még mindig lágy dumákkal hülyítenek a ballib oldalról, holott most már aztán tényleg ordítani kéne.” >VÁLASZ 1 Szerintem téved. Az emberek a felmerések alapján ilyen hrlyzetben az össze fogást akarjak látni az érdekükben, nem partpolitikai megszokott acsarkodást! Ezért mondtam mást mint ami eddig megszokott volt! Ráadásul azzal feszítjük a Fideszt, hogy új minelnök kell Orbán helyett… Es hogy meg tudnák csinálni. Szóval tudatos taktika van mögötte. Bartus meg írjon, amit akar gyf harmat gyenge volt es össze vissza beszelt. Mesterházy Attila iPhone készülékéről küldve LEVÉL 2 Tisztelt Elnök Úr! Köszönöm gyors válaszát. További jó munkát kívánok! Az MSZP törzs szavazójaként azonban szükségesnek érzem az alábbi megjegyzéseket: - kicsit több tiszteletet, ha szabadna kérnem Gyurcsány Ferenc (és nem gyf) iránt, - több határozottságot, keménységet, következetességet a Fidesz napi gazemberségeinek bemutatása során, - semmiféle közös felelősségvállalás, semmiféle egyezkedés a törvényeket (a sajátjukat is) naponta megváltoztató, semmibe vevő, a jogrendet, a demokráciát felszámoló, a saját (és bűntársaik) zsebét megtömő, közben a gazdaságot romba döntő, a közbeszédet lezüllesztő, ipari méretekben hazudozó, a közösséget félrevezető, a lelkeket megmérgező pszicho- és szociopaták, köztörvényes bűnözők harcias csapatával . Üdvözlettel: S. Zoltán VÁLASZ 2 Es forditva is! Mesterházy Attila iPhone készülékéről küldve"

15349 2012.05.24. 11:53:52

Mesterházy egyszerűen tehetségtelen. Persze, elvtelen is.

265793 2012.05.24. 12:00:59

3. jehu (szerkesztő) Jehu! Mesterházy egyszerűen hülye! És tehetségtelen, elvtelen is! "Úriember" módjára sosem fogja legyőzni, sőt megszorítani sem Orbánt! Nagyon kíváncsi leszek, h mikor fog erre rájönni? Tartok tőle, h soha!!
süti beállítások módosítása