figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Broáfff-ország

2012. június 17. - figyelő jehu 2.

Undorító.

Lassan két évtizede foglalkozik Orbán és szervezete, "polgári köreinek" sokasága a magyar múlt legrémesebb kísérteteinek föltámasztásával. Most, hogy Horthy-szobrok kezdik ellepni Orbániát, vessünk számot a helyzettel - csak úgy, kutyafuttában.

A pártállami kontroll alatt működtetett magyar "közhatalom" - a kormány, a közigazgatás, a "közmédia", a magánmédia jelentős része, az igazságszolgáltatás, a kultúra államfüggő része a szélsőjobboldalt magában foglaló egyatábor uralma alatt áll.

Újnyilas színház Budapesten; "magyar sziget"; Fideszt támogató neonáci-újnyilas irányzatú szerveződések tömege stb.

Mikepércs - cseppben a tenger: neonáci-újnyilas zenekarokat népszerűsít honlapján...

Vég nélkül sorolhatók a példák.

Ne csodálkozzék senki: ebben az országban a Fidesz vezetője maradhatott az az ember, aki még 2000 előtt kedvencének nevezte az alvilági, rasszista Vasárnapi újságot, az elzabrált-lezüllesztett "Magyar Nemzet"-et és azt a Demokratát, amely hetente közölt náci-nyilas reklámokat.

Ma Kedves Vezető...

Pártjának polgármesterei, képviselői élen járnak a Horthy-kultusz építésében; "vitézek" és más őrültek, banditák hangját erősíti föl a Fidesz. Az Örökös Miniszterelnök a parlamentben Pörzsével édelgett közös ellenfeleik "párbajképesség-problémáiról, és nem akadt a Fideszben senki, aki ezt szóvá tette volna; igaz, korábban cigányozott is...

Ma azt mondja, nem az ő dolga a Horthy-mániáról állást foglalni..

Az őrület, az aljasság szilárdnak látszó rendszerré állt össze.

Messzire tekintenek: antiszemita írókat tesznek kötelező anyaggá a közoktatásban. Jellemzi a hatalmat: mintha csak a giccset és a rasszistákat kedvelné...

És a lakosság jelentős része még mindig kéjeleg a hatalomtól kapott piszkos kéjben: az elaljasodás mocskos örömében.

Broáfff-ország lettünk.

 

-->

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr158254100

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása