figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Gyomorforgató "anekdoták"

2012. május 27. - figyelő jehu 2.

"Csakis a szabad népek története figyelemre méltó: a zsarnokságnak alávetett népek története csupán anekdoták gyűjteménye."

(Chamfort, 1741-1794)

Hát ez nagyon undorító "anekdotagyűjtemény" - tragikomikusan jellemző minden szereplőjére. A kevés normális is hülyének/aljasnak tűnik az adott környezetben... Igazán borzasztó.

Még a luciferi bölcsesség sem vigasztal:

Tragédiának nézed? nézd legott

Komédiának, s múlattatni fog.

 

Persze, eszembe jut a halhatatlan Gogol-szöveg is: "le van szarva" (A revizor) - de nem lett tőle jobb a kedvem.

Szégyen ma magyarnak vagy legalábbis Orbánia lakójának lenni: ocsmány "nemzeti" giccsbe próbáljuk fojtani a Kárpát-medencét...

Manapság tőlünk rohad az egész környék.

*

"Mellékesen": a Fidesz ezt a piszkos cécót is arra igykszik fölhasználni, hogy tönkretegye azokat a magyar szervezeteket, amelyek nem hajlandók neki behódolni - ez tényleg pusztító "nemzetpolitika".

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr828254036

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

204112 2012.05.27. 11:14:51

Nem tudom komédiának nézni, ez szörnyű. A legmagyarabb magyar törzs, ahogy a Székely Alapítvány meghatározza a székelységet, minimum ezer év, visszamenőlegesen, Fidesz-módra. Egymásra találtak. Így beleavatkozni egy másik nemzet ügyeibe, intézkedni, mintha csak itthon lennének, az összmagyarság nevében nyilatkozni, hát ez nagyon nem vicc. Nekem, magyar állampolgárnak nem kell Nyírő, sem éltében, sem holtában, hogy egy Szálasit támogató képviselő székely apostolként legyen aposztrofálva, és ezt a katolikus egyház rendjén valónak tartja , miért is csodálkoznék, az egyház nem azonos Istennel, bár a nevében szolgálja az antikrisztust. Szóval, Kövér az MPP tiszteletbeli elnöke - erre nem figyeltem. Hát, ebbeli minőségében miért is ne szólhatna bele Székelyföld belügyeibe - gondolja ő. Míg olvastam a magyar rémtörténet legújabb fejezetét, felmerült bennem, hogy Románia, az utolsó pillanatban, saját jól felfogott érdekében, kiugrott a világháborúból. Mintha most is előbbre járna. Többször is olvastam olyan megnyilatkozásokat, hogy Lucifernek milyen igazságai vannak, értelmes, kedves emberek lelkesedtek a " bölcsességeiért ". Pedig a bölcsesség éppen hogy megláttatja velünk a luciferi kaján halált.

198584 2012.05.27. 15:31:06

Orbán nemzeti ideológiáját kell megismernünk,azt elemezni és támadni. Egyes lépések ellen hiában hadakozunk, ha az 'egészet' nem látjuk. A társadalom átformálása, a gazdaság átalakítása Orbániában egy koherens filozófia alapján működik, melyben a hála és bosszú a szicíliai társaság törvényei alapján adható és kiróvandó; az Orbánt elutasítóknak, a demokratáknak ezt a szövevényt kell feltárni.....és amennyiben nem bűnösök az ők vétkeiben....elemezni, bemutatni, hirdetni úton és útfélen...
süti beállítások módosítása