figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Pusztító "nemzetpolitika"

2012. május 24. - figyelő jehu 2.

Frissítve május 24-én:

Nemzetellenes "nemzetpolitika" - RMDSZ-es reakció

Kövér Erdélyben hadovált - aljas indítékból...

1990 óta hazánknak nem volt szakmai értelemben annyira inkompetens kormánya, mint a mai. És olyan sem, amely minden más, fontos - pl. "nemzetpolitikai" - szempontból annyira undorító lett volna, mint a "szervezett rablóbandáé"...

*

Közel két évtizedes, könyörtelenül következetes és szívós züllesztéssel a Fidesz a maga nemében páratlan „eredményeket” ért el: alighanem példátlan az a dekulturálódás, demoralizálódás, amelyet nagyrészt e párt idézett elő, kizárólag a maga hatalmi céljait követve. A „szervezett rablóbanda” pontosan ismerte föl, hogy erejét a társadalom megrontásából merítheti, amit legrosszabb tradícióink felélesztésével sikerült elérnie..

Nézzük a legfontosabb „eredményeket”:

- sikerült Magyarország társadalmát gyűlölködő, egymással kommunikálni képtelen, arra hajlandóságot sem mutató csoportokra szakítani; akik mégis megpróbálkoznak az értelmes párbeszéddel, tapasztalhatják: eszközük sincs rá, mert a degenerált, kizárólag ostoba és aljas indulatok keltésére, erősítésére alkalmas fideszes újbeszél (kacsabeszél) kiszorította a közéletből a magyar nyelvet;

- sikerült a fideszes táborral elfogadtatni, hogy azonos a nemzettel; sikerült e táborból minden önkontrollra való hajlandóságot kiirtani;

- amit megtettek Magyarországon - „belső Trianont” végrehajtva súlyosan megcsonkították a nemzetet -, bűnös politikával igyekeznek elérni a szomszéd államok magyar lakosságában is: minden módon törekednek arra, hogy ellehetetlenítsék azt a pártot, amely integrálódni kíván a szlovák politikába, amely szlovák demokratákkal együtt akarja az ottani magyarság érdekeit érvényesíteni; ahogy Szlovákiában, Romániában is csak azokat tekinti a nemzet részének, akik elfogadják a Fidesz fennhatóságát - szétverni igyekszik a bírálható, de kétségtelenül eredményes RMDSZ-t, és helyette olyan erőket támogat, amelyek összefonódnak a legreménytelenebb, legaljasabb szélsőjobboldallal.

A magyarságnak meg kell szabadítania magát a Fidesztől, ha el akar kerülni Európa szemétdombjáról. A szükséges kulturális, morális újjáépülés csakis e társaság ellehetetlenülésével kezdődhet meg: Orbániából új, jobb Magyar Köztársaságot kell teremtenünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr928254022

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

34417 2012.05.22. 11:04:46

kétségtelen, hogy a fideszen belül is működik a megosztottság. vannak a vakhitűek, akik ugyan szintúgy be lettek csapva, mint másik 8 millió ember, akik szintúgy kárvallottjai az egykulcsosnak, akik szintúgy munkanélküliek, akik szintúgy szar nyugdíjból éldöglődnek, akik szintúgy megfosztatnak az ingyenes egészségügyi ellátástól, de ők hisznek, és minden reggel leborulnak orbán képéhez imádkozva, ami a házi áldás helyett viseli a légyköpéseket a kihűlt tűzhely felett. azután vannak az egykulcsos nyertesei, akik naná, hogy hűek a zászlóhoz, bármilyen mocskos is az. azután vannak a nem-oligarchák, akik évekig szponzorálták orbánékat, és most, benyújtván a számlát, dagadtra keresik magukat. ez utóbbiak csak jellem nélküli, gerinctelen szerencsevadászok, csak rá kell ígérni orbánra, és már ott is hagyják a gyorsnaszádot. az üzlet nem becsület, hanem haszon kérdése, viktorka. majd világos lesz ez számodra - már, ha - amikor észre veszed, hogy nem vagy hasznos továbbra senki számára. de nem aggódom érted: grác továbbra is nyitva áll előtted.

11242 2012.05.22. 11:30:03

Nincs ellenérvem!!!

14479 2012.05.24. 20:59:59

Azt hiszem, hibátlan.
süti beállítások módosítása