figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Elújított ország

2012. május 15. - figyelő jehu 2.

A Fidesz újított1 magának egy országot: "szervezett rablóbandához" illő könyörtelen céltudatossággal, röpke két év alatt önkénnyel uralt Orbániává formálták a jogrendjét tekintve polgári demokratikus Magyar Köztársaságot.

fidesz.hu!

A hatalom "törvények" sokaságával "szentesítette" és még "szentesíti" is az ország elbitorlását. Mára egyértelművé vált, hogy az  önkény teremtette "jogrendhez" igazodva a polgári demokratikus struktúra nem állítható helyre.

De ha valamilyen módon egyszer mégis újjászületik a Magyar Köztársaság, annak várható költségei ma fölmérhetetlenek. Megkockáztatható: a hatalom papagájkommandója által naponta, óránként emlegetett emútnyócév alatt keletkezett adósságok (ne feledjük: összegük csak azért annyi, amennyi, mert az akkori kormányok nem teljesítették a Fidesz pofátlanul demagóg, további kiadásnövelő követeléseit...) összege legalábbis összevethető lesz azzal, amennyibe a jelenlegi hatalom embereinek kipaterolása és a kialakított struktúra újrademokratizálása kerül.

Kurva drága lesz az ország Európába való visszavezetése. A kérdés csak az, lehetséges-e a költségeknek legalább egy részét a mai hatalomra hárítani.

Mert - ez nyilvánvaló - a károkozás szándékos.

 

1Kéretik argóban értelmezni...

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr68254004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

16940 2012.05.15. 14:50:07

Nem állnak le a klientúraépítéssel... Kerül, amibe kerül. Mi meg fizetjük z új és új rablóadókat.

34417 2012.05.15. 15:34:26

európába visszavezetni? miért, hát nem csatolták hozzánk?

16940 2012.05.15. 16:29:39

Hó-hó! Mi adunk majd autonómiát Európának...
süti beállítások módosítása