figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Érzékeny fideszesek

2012. május 25. - figyelő jehu 2.

A hódmezővásárhelyi Fidesz elítéli...

Végre valami, ami a Fideszben emberinek tűnik! Nem vagyok abban biztos, hogy igazuk van, de hogy milyen volt az elítélt demonstráció a maga valóságában, nem is nagyon érdekel: talán ha a fél város ott "hőzöngött" volna...

Az érzékenység emberi tulajdonság - valamelyes kulturáltságra vall. Nem véletlenül jutott hát eszembe: bizonyára ugyanezek a fideszesek voltak, akik a néhány évvel ezelőtti, hódmezővásárhelyi "kórházvédő", egyatáboros tüntetésen szónokoló Lázár szemére vetették, hogy nem zavartatta magát az orra előtt lóbált "akasztófától", amelyre képviselőtársát, az akkor éppen miniszter Molnár Lajost képzelték. Arra már nem emlékszem, hogy Lázár is mengelézett-e, de ha nem, jelét biztosan nem adta annak, hogy ilyesmi zavarná. Meg is kapta a magáét párttársaitól!

Mi a salgótarjáni SZDSZ-ben szívünkbe zártuk a hódmezővásárhelyi fideszeseket, amikor tiltakoztak salgótarjáni, Nógrád megyei párttársaik magatartása ellen! Ez akkor történt, amikor a tarjáni egyatábor lincs-, illetve pogromhangulatú, zsidózó, emberek szabad mozgását jogellenesen korlátozó mocskos randalírozást rendezett Horváth Ágnes, majd Kóka János városba látogatása ürügyén.De ennél is többről van szó! Hiszen sajnálatos módon régóta és több helyen is szerveztek a salgótarjánihoz hasonló egyatáboros martalóckodásokat - és a vásárhelyi fideszesek mindig hallatták tiltakozó hangjukat!

Őszintén sajnálom, hogy az egykori salgótarjáni SZDSZ vezetői - közéjük értve magamat is - nem fejezték ki nagyrabecsülésüket a vásárhelyiek elvhű, erkölcsös kiállásáért! Kérem, fogadják utólagos köszönetünket.

*

A Szolidaritás szervezetten utaztatta tüntetőit Vásárhelyre -

de hisz ez borzasztó! Csak nem ugyanúgy csinálták, ahogy a Fidesz szokta - közpénzen?!

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr648254032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

34417 2012.05.26. 08:02:33

de hát hvásárhelyen véleményszabadság van - ők mondták - ezért mi kifogásolni valójuk volt a szabad véleménynyilvánításban? ha még hozzá tesszük, hogy józan, kulturált magyar ember - mintát itt lehet venni a nolblog hozzászólói közül - a fideszben csak elvétve akadnak, akkor ez az érzékenységük egyenesen kóros. szolidaritás bértüntetők és jobbikos cimboráik...no igen, ez már mond valamit a felfogásukról. és én írásod olvastán az elején még arra gondoltam, hogy csak nem jött meg az eszük? hát nem.

15349 2012.05.26. 08:44:57

Végig kell olvasni... :-) Remélem, az irónia átment.

265793 2012.05.26. 11:55:09

2. jehu (szerkesztő) Átjött, de figyelmesen kellett elolvasni! Már azt hittem én is először! :-))

265793 2012.05.26. 12:47:54

"Csak nekik szabad a politikai ellenfelek gyűléseit, rendezvényeit megzavarni, szétfütyülni. Ha a Fidesz valamelyik prominensét éri hasonló inzultus, akkor a nemzet és a magyarság elleni támadásról beszélnek. A Fidesz esztelennek és ocsmánynak nevezte a kormányfő és Lázár (Lézer) János elleni tüntetést."....... http://nepszava.com/2012/05/magyarorszag/kiakadt-a-fidesz-az-orban-es-lazar-elleni-tuntetes-miatt.html
süti beállítások módosítása