figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Rothad az ország, az EU is...

2012. május 24. - figyelő jehu 2.

Hiszen rothasztják, mégpedig hatalomból.

A magyarok nemesbedéséért...

1.

Lezsák, Bíró

Hát letagadható Csurka antiszemitizmusa is - kérdés, mit kezdjünk a Magyar Fórummal, példának okádék... Azért a demokraták elégedetten állapíthatják meg: Orbániában még mindig nem divat - legalábbis a Fideszben és "szellemi hátországában" - büszkén, nyíltan-hivalkodón antiszemitának lenni...

2.

Balog-handabanda

"Balog a kormány egyik legfőbb céljának az emberek helyzetének javítását nevezte. Ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy az állampolgárok többsége az Európai Uniót nem segítő partnernek, hanem olyan partnernek tekinti, amely nem érti, hogy Magyarországon miről van szó. Mindez válsághoz vezetett az Európa-barátság tekintetében, s ez szomorú. „Néhány hónap alatt összeomlott mindaz, amit hosszú évek során felépítettünk” - utalt az Európa-ellenesség erősödésére a miniszter."

Mi az ördögöt építettek "ezek"? Az EU-ellenességen kívül... Kik is "szabadságharcolnak", kik is szerveztek demonstrációkat a "gyarmatosítás ellen"?

3.

Hoffmann és egyházai...

Eh, megette a fene, elvitte az ördög az oktatást is...

4.

Ötvözni kell a hagyományokat és az értékeket a modernitással

A szocik legalább egyszer fölfüggesztették Ficoék tagságát... Aztán visszafogadták őket, de legalább valamit jeleztek.

A néppártiak gyalázatos elvtelensége hovatovább az EU alapértékeit kérdőjelezi meg.

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr958254028

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása