figyelő jehu 2.

figyelő jehu 2.

Átkozott Freedom House!

2012. május 02. - figyelő jehu 2.

Hát nem rátámadt az FH is az orbániai nemzetre! És milyen álnokul! mégis: átlátszóan hazudnak!

Még hogy csak részben volna szabad az orbániai média... Ahol a közmédia szabad, ott minden szabad!

Lám csak: a Duna Tv (köztelevízió ám!) szabadon műsorra tűzhette a neonáci-újnyilas-sámánista netvilág közönségének egyik kedvencét: Háború a nemzet ellen.

Aki azt állítja, hogy nálunk nem teljes a média szabadsága, hogy bárhol a világon van szabadabb média, az hazudik, vagy festi magát...

*

Kovács Zoltán megvédi Orbániát

(Az első szótól az utolsóig szennyes hazugság minden, amit hablatyol - én szégyellem magam...)

A bejegyzés trackback címe:

https://figyelojehu2.blog.hu/api/trackback/id/tr898253968

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

16940 2012.05.02. 05:46:04

Annak a bizonyos szennyes filmnek a rendezője nem átall állítani (no meg persze maga a film is), hogy mi, magyarok, TÖBB TÍZEZER ÉVE ITT ÉLÜNK A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN. A főalányaló riporternek pedig egy arcizma se rezdül... http://videotar.mtv.hu/Videok/2012/04/27/09/Haboru_a_nemzet_ellen.aspx - 4:38-4:58(!)

235117 2012.05.02. 06:40:13

Gyönyörű!

16940 2012.05.02. 12:47:47

Nem értem, miért e hallgatás? Rákerestem, íme a teljes négy rész (kis darabokra bontva, de gondolom ez nem zavarja a "műélvezetet"...). Annak érdekében adnám közre, hogy minél többen tételesen cáfoljuk (én már elkezdtem: itt és jehu tárgyban előző postjánál): http://www.youtube.com/playlist?list=PL859E4D5690CA8E10 Azért is szomorú a csönd, mert például olyan postot, amelynek a csúcspontja egy szerintem alig értelmezhető és nem valósághű - hiszen abszolút aránytalansággal fogalmazott - szöveg, körültolongtak, íme (idézem a passzust): >Van még egy nyilván nem szívesen fogadott vetülete is az antiszemitizmusnak és a rasszizmusnak, csak nem figyeljük, nem foglalkozunk vele. Vissza lehet fordítani, vagyis bizonyos esetekben fordítva is igaz. Akkor, amikor a más valláshoz és más rasszhoz tartozó emberek a nem közéjük valókat különítik el, különböztetik meg és nevezik meg negatív érzülettel, akkor az bizony, ugyanaz. (akkor természetesen, ha negatív értelmezéssel felruházva történik a diszkrimináció, pl. ha a zsidó vallású és fajú ember a másikra azt mondja, a magyar (holott Ő is az) és amikor a cigány ember azt mondja, a magyar (holott Ő is az) csak ugye így nézni elég szokatlan.)< Nem adok lelőhelyet, ugyanis nem a konkrét forrás a lényeges, hanem a jelenség maga.
süti beállítások módosítása